Vi tilbyder

El-installationer

Vi udfører alle type el-installationer til både private og virksomheder. Hvad enten der er tale om el-installationer i forbindelse med nybyggeri, renovering eller ombygning, eller såfremt det drejer sig om vedligeholdelse og reparation.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og grundighed i alt fra nye el-installationer til service og reparation af eksisterende installationer.

Belysning

Mange faktorer spiller ind, når den optimale belysning skal findes. Med øje for detajlen og sans for kvalitet tager vi højde for placering, økonomi og nye tendenser, når vi finder de bedste løsninger til dit hjem.

Står i overfor at skulle udskifte eller etablere et helt nyt belysningsanlæg. Kan vi også hjælpe med en lysberegning som sikre den rigtige placering og mængde af lys.

Netværk

De fleste virksomheder er afhængige af et velfungerende it-netværk. Vi kan med vores erfaring hjælpe med både projektering, installation og servicering af jeres netværk. Uanset om der er tale om trådløsnetværk eller et kablet system.

Alarm

Vores indbrudsalarmer kan fjernstyres fra mobiltelefon eller tablet, hvor man kan til- og frakoble områder og se alarmer med billede/video. Alarmer udsendes som SMS eller App-løsning, direkte til indehaveren af anlægget eller naboen.

INDBRUDSALARMER & OVERVÅGNING

Videoovervågning

Vi installerer alt fra et par enkelte kameraer hos den private til virksomheder, hvor der er behov for flere kameraer.

Vi har ekspertise med overvågning indenfor IP-, analog- og trådløse kameraer samt NVR digitale optageanlæg med et næsten ubegrænset antal kameraer – samt opkobling til Mobiltelefon og tablet/iPad.

Varmepumper

En varmepumpe er en energieffektiv varmeløsning til dit hjem, der mindsker elregningen og samtidig skåner miljøet.

En luft/luft varmepumpe er god som supplerende opvarmningskilde i din bolig. Pumpen fylder ikke meget og er så simpel at installere, at vi kan gøres det på en enkelt dag.