Referencer

Varmepumper

Igennem vores webshop www.pederseninstallation.dk - Kan du se vores udvalg af varmepumper. Valget af den rigtige varmepumpe, kan være svært at overskue. Derfor hjælper vi altid med et gratis og uforpligtende rådgivningsbesøg. Så har du kaffen, så har vi tiden.

Kontorbygning

Komplet ny el-installation af en mindre kontorbygning i Aalborg Øst. Her stod Pedersen Installation ApS for det almene el-arbejde, indbrudsalarm, videoovervågning og netværk.

Røde Kors Butik

En Røde Kors Butik skulle flytte ind i nye lokaler og ville gerne have en bedre belysning samt lavere energiforbrug. Så vi lavede en lysberegning som kunne påvise en samlet lysstyrke og ud fra det kunne vi sammen med kunden designe og placere de ønskede LED Belysningsarmatur.

Nye carporte

Andelsboligforening som havde fået lavet nye carporte. Her leverede og monterede vi LED belysning med sensor tænding og stikkontakter til støvsuger.

Foldby kirke

Da Foldby Kirke stod overfor en mindre indvendig istandsættelse stod Pedersen Installation ApS for at optimere de nuværende el-installation. Der blev bl.a. etableret ventilation under Orglet, automatisk vinduesåbner for udluftning og ny LED belysning som skulle følge hvælvet og oplys Orglet.