Tyverialarm privat – Få et sikkert hjem

Efter at man har hørt om indbrud hos naboen eller i nabolaget, kan det godt være, at din første reaktion er, at du er lettet, at det ikke gik over dig. Men bagefter bliver du nok overvældet af en følelse af utryghed og usikkerhed. Hos Pedersen Installation ved vi, at det kan være en meget ubehagelig oplevelse at skulle erkende, at ens hjem ikke er lige så sikkert, som man altid har gået og troede. Du behøver dog ikke at fortvivle. Hos Pedersen Installation kan du finde en tyverialarm til private, der kan hjælpe dig til at få ro i sindet.

En tyverialarm er en løsning, der giver dig kontrol. Den følelse af magtløshed, man oplever, når man er blevet udsat for indbrud, kan forsvinde, hvis man vælger et system, der sikrer dit hjem og dine ejendele. Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores sikkerhedssystemer. En tyverialarm kan vise sig at være en meget fornuftig investering. Det kan være med til at forebygge alt det rod, som indbrud fører med sig. Det at skulle henvende sig til politiet og forsikringsselskabet er noget, der tager tid og energi. Det er mildt sagt ikke rart at skulle bruge tid på en masse formalia og korrespondance, som ingen ende vil tage. 

Bestil en tyverialarm hos Pedersen Installation

Når du bestiller en tyverialarm hos Pedersen Installation, da kan du være sikker på, at du får et sikkerhedssystem, der er holdbart og pålideligt. Hos os kan du også finde det nødvendige tilbehør, som kan holde dit system kørende i mange år. Vi har valgt bestemte leverandører, fordi deres produkter er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet. De er også designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem. Det har stor betydning for mange af vores kunder, som ikke vil have et alarmsystem, der forstyrrer deres boligindretning.

Du kan altid bestemme, hvordan dit alarmsystem skal se ud. Vi tilbyder trådløse systemer, som kan sende alarmer direkte til din smartphone. På den måde kan du holde øje med, hvad der foregår i dit hjem, når du er på arbejde eller på ferie. Du kan også vælge at slutte dit system til en kontrolcentral som tilkøbsydelse.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk