Tyverialarm erhver

Ejer du et firma eller står du for firmaets sikkerhed? Er der behov for en tyverialarm til erhverv, der sikrer firmaets kontoer eller udstyr? Hos Pedersen Installation finder I en pålidelig partner, der leverer tyverialarmer til erhverv i hele Danmark. Vi er sikre på, at du hos os kan finde et alarmsystem, der dækker jeres behov. Vi leverer sikkerhedsløsninger og står gerne for deres installation. Vi kan også aftale en ordning, der sikrer vedligeholdelsen af din tyverialarm til erhverv.

Pedersen Installation er et autoriseret el-firma, hvor faglighed sidder i højsædet. Vores tilgang til opgaverne er præget af vores vedvarende bestræbelser på at levere et stykke arbejde, der er veludført. Vi er meget kvalitetsbevidste og har sans for detaljer. Derfor bliver vi gang på gang anbefalet af vores tidligere kunder, da de har oplevet en fremragende service hos os. For os har kundeoplevelsen højeste prioritet. Vi fokuserer ikke udelukkende på opgaven, men på dit firma. Vi har altid øje for dit firmas behov og hvordan vi bedst kan være med til at gøre tingene nemmere for jer. For os er det noget, der har stor betydning. Vores løsninger er altid noget, vi når frem til i samarbejde med dig og dit firma.

Bestil din tyverialarm til erhverv hos Pedersen Installation

Hvis du henvender dig til os i forbindelse med installationen af en tyverialarm til erhverv, så kommer vi forbi med de samme og udfører et sikkerhedstjek. Under hele processen stiller vi spørgsmål og undersøger de forhold, der gør sig gældende på arbejdspladsen. Vi ved, at der ikke er to arbejdspladser, der er ens. Derfor går vi aldrig ud fra, at vi allerede ved, hvordan opgaven skal løses, inden vi har tilset den bygning, der skal udstyrs med et alarmsystem.

Vi lytter selvfølgelig til dine behov og ønsker. For os er det uhyre vigtigt, at du føler, at vores løsninger lever op til dine forventninger. Vi gør dig dog også opmærksom på, ting og forhold, du måske har overset, og som har betydning for, hvor sikkert dit alarmsystem bliver. Der kan være sårbare steder, der kræver en bestemt løsning. Det kan fx være en PIR-detektor eller andet, som kan sikre området bedst muligt. Det er det, du skal forvente af en sparringspartner som os.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk