Montering af varmepumpe

Du har sikkert købt en varmepumpe. Nu vil du gerne finde et firma, der tilbyder montering af varmepumpe. Hos Pedersen Installation kan du bestille en autoriseret elektriker, der har indgående kendskab til montering af varmepumpe. Vi servicer vores kunder i Aalborg, Nordjylland, Århus, Randers og resten af Østjylland.

Hos Pedersen Installation har vi stor erfaring med montering af varmepumpe. En L/L varmepumpe er en fremragende måde at opvarme ens sommerhus på. Her på hjemmesiden kan du finde et stor udvalg af luft til luft varmepumper. Hvis du allerede har købt en bestemt varmepumpe, kan vi da hjælpe dig med monteringen af din varmepumpe. Du har valgt en varmepumpe som opvarmningskilde, fordi du ved, at der er mange fordele ved at anvende luft som varmekilde. Det er en billig løsning. Det er noget, man kan man bruge som supplement til ens nuværende varmeforsyning i boligen eller som den primære varmekilde i dit sommerhus. Pedersen Installation tilbyder montering af varmepumpe uanset om du bor i Aalborg, Århus eller Randers. Vi yde altid en fremragende service og er kendt for at være meget grundige og professionelle.

Hos Pedersen Installation er vi eksperter i montering af varmepumpe

Når man bestiller en elektriker / montør til at udføre en bestemt opgave i ens sommerhus, så forventer man, at han forstår at arbejde med stor faglighed og omhu. Hos Pedersen Installation får du netop en elektriker / montør, der prioriterer dig og dit projekt. Vi ved, at det har stor betydning for dig som kunde. Vi er flinke og professionelle elektrikere. For os er god service og faglighed to vigtige sider af det arbejde, vi udfører for dig. Vi rådgiver dig med hensyn til placeringen af din varmepumpe. Du får også at vide, hvordan forholdene i dit sommerhus har betydning for din varmepumpes holdbarhed.

Vi lader dig vide, hvad du kan forvente af din varmepumpe og hvordan du bedst holder den ved lige. Vi synes, det er vigtigt, at du får brugbare oplysninger om den varmepumpe, du har købt. Det gælder, også selvom du ikke købt den hos os. Næste anbefaler vi dog, at du bestiller din varmepumpe hos os. Så kan vi stå inde for både monteringen og kvaliteten af din L/L varmepumpe.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk

Pedersen Installation er et autoriseret el-firma som er startet og drevet af Elinstallatør Rasmus Pedersen siden 2017.
CVR.: 40567283

Produkter

Kontakt

Skovbrynet 3, 9550 Mariager