Luft til luft varmepumpe til sommerhus

Måske har du for nylig købt sommerhus. Nu står du og mangler en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus. Det kan meget vel være, at den varmepumpe, du indtil videre har haft, ikke kan klare mere. Så er tiden inde til at finde et firma, hvor du kan finde en luft til luft varmepumpe til en overkommelig pris. Hos Pedersen Installation er vi sikre på, at du kan bestille, den luft til luft varmepumpe, du kunne tænke dig.

Hos Pedersen Installation har vi forsynet vores hjemmeside med alle de oplysninger, der skal til for, at du kan vælge en varmepumpe, der passer til dine omstændigheder og dækker dine behov. Mange sommerhuse bliver opvarmet med elradiatorer og brændeovn. Ulempen ved brændeovnen er, at det kræver en indsats at fyre og den forurener. Ulempen ved elradiatoren er det høje energiforbrug. Det skønnes, at en luft til luft varmepumpe bruger mellem en tredje- og en fjerdedel af den strøm, som en elradiator bruger. Derudover behøver du ikke at fyre. Så der er altså mange fordele ved at vælge en varmepumpe.

Bestil en luft til luft varmepumpe hos Pedersen Installation

Der er selvfølge en række ting, du skal forholde dig til, når du gerne vil vælge en pumpe til dit sommerhus. Husets størrelse har betydning for, hvad for en varmepumpe, du vælger. Man udvælger som regel det største rum i sommerhuset og monterer varmepumpen dér, hvor den kan gøre mest nytte. Effektiviteten hænger altså sammen med, at man har taget højde for de forhold, der gør sig gældende i dit sommerhus.

For mange af vores kunder er strømforbruget en afgørende faktor, når valget falder på en bestemt mærke eller model. Det giver også god mening, fordi en af grundene til, at man vælger en varmepumpe frem for en elradiator er, det giver nogle betragtelige energibesparelser. Det siger sig selv, at holdbarheden også er noget, vores kunder går meget op i. Der er 3-5 års garanti på alle vores L/L varmepumper. Det giver tryghed, fordi du ved, at du investerer i en L/L varmepumpe, der selvom er billig, har langtidsholdbarhed. Vi servicerer vores kunder i Århus, Randers og Aalborg.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk