Klimaanlæg

Hvis du kunne tænke dig at installere et klimaanlæg i dit hjem, så Pedersen Installation det rette firma at få vejledning hos. Vi kan sagtens stå for installationen af et klimaanlæg, du allerede har købt. Vi foretrækker dog, at du henvender dig til os, inden du foretager dig noget. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig med at udvælge et produkt, der faktisk dækker dine behov. Det vil være ærgerligt, hvis du investere i noget, som ikke vil fungere optimalt. Vi kan også guide dig med hensyn til den bedste placering, alt efter de forhold, der gør sig gældende hjemme hos dig.

Pedersen Installation har stor erfaring med at installere klimaanlæg for vores privatkunder. Det samme kan siges om aircondition til privat brug. Forskellen ligger i, at anlægget regulerer rumtemperaturen. På den måde har du altid en jævn og stabil temperatur. Du kan altid indstille dit anlæg, så indeklimaet i huset forbliver behageligt uanset om temperaturen udenfor er rekord varm. Hos Pedersen Installation kan vi installere dit anlæg og give dig tips til, hvordan du bedst kan holde det ved lige.

Bestil installation af klimaanlæg til erhverv

Et dårligt indeklima på kontoret om sommeren kan faktisk sænke produktiviteten hos dine medarbejdere. Det er ikke noget at sige til, at når temperaturen stiger om sommeren er der mange arbejdspladser, der forvandler sig til en brændende ovn. Hvis det er tilfældet på din arbejdsplads, så er et klimaanlæg løsningen. Pedersen Installation servicerer erhvervskunder i Aalborg og Århus og resten af Øst- og Nordjylland.

Hvis anlæggets formål er at beskytte computere og servere på arbejdspladsen, så er et anlæg, der er stabil kan forhindre uønskede nedbrud af jeres IT-system. Derudover kan et sådant anlæg forlænge holdbarheden af dit firmas IT-udstyr. Dit firma har derfor brug for et anlæg, de er velegnet til serverrumskøl. Pedersen Installation har stor ekspertise inden for denne type installationer. Vi står også gerne for den periodiske service, der er nødvendig.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk