Du søger en elinstallatør i Aalborg. Højst sandsynligt har du haft nogle udfordringer med din elinstallation derhjemme eller i din virksomhed. Vi ved, at problemer med din elinstallation kan forvolde mange vanskeligheder. Det er altså noget, der skal løses her og nu. Det er ikke tilfældigt, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Pedersen Installation tilbyder nemlig alle former for elinstallation. Vi kan klare alle de opgaver, der hører med til en veludført elinstallation. Vi virker som elinstallatør i Aalborg, Mariager, Hadsund, Hobro, Langå, Randers og Aarhus.

Hos Pedersen Installation lægger vi mange kræfter i at udføre vores opgaver, så det hele fungerer som det skal. Når du vælger vores serviceydelser, så kan du være sikker på, at det arbejde, vi udfører for dig, er af højeste kvalitet. Vi er en elinstallatør i Aalborg, som altid er klar til at komme forbi og løse de akutte problemer, der plager dig eller dit firma. Vi er altid hurtig til at reagere, når du henvender dig til os. Hos Pedersen Installation forstår vi, at de problemer, du oplever med din elinstallation skal løses med det samme. Derfor prioriterer vi dine henvendelser og kommer forbi hurtigst muligt.

En autoriseret elinstallatør i Aalborg

Hos Pedersen Installation tilbyder vi dig fremragende service, stor faglighed og høj kvalitet. Vores kompetencer spænder bredt, lige fra traditionelle boliginstallationer til komplekse virksomhedsinstallationer.

Vi tilbyder alt inden for elinstallationer. Det omfatter belysning, lysdesign, netværksinstallation, alarmer, videoovervågning, varmepumper og meget mere. Som du kan høre, er vi et meget alsidigt firma, som kan håndtere enhver opgave, hvor elinstallationer indgår. Vi er meget grundige i vores arbejde og sætter en stor ære i at yde en fremragende service hver gang. For os er ikke opgaver som er for stor eller små. Vi prioriter dig som kunde uanset om det drejer sig om en mindre opgave eller et større projekt. Vi er klar til at rykke ud og hjælpe dig. Det er det, du skal forvente af en elinstallatør i Aalborg.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk

Pedersen Installation er et autoriseret el-firma som er startet og drevet af Elinstallatør Rasmus Pedersen siden 2017.
CVR.: 40567283

Produkter

Kontakt

Skovbrynet 3, 9550 Mariager