Billig varmepumpe

Du søger en billig varmepumpe. Det skal være en billig varmepumpe, men kvaliteten skal være i orden. Hos Pedersen Installation forstår vi, hvad du gerne vil have, når prøver på at skaffe dig en billig varmepumpe. Her på hjemmesiden kan du finde mange udførlige detaljer om de varmepumper, vi tilbyder vores kunder. Vores varmepumper er luft til luft. Der er tale om en billig løsning, der kan give besparelser i forbindelse med dit energiforbrug. Man har regnet ud, at en luft til luft varmepumpe kan producere op til 4 eller 5 gange så meget varme, som den forbruger i energi.

Her på hjemmesiden kan du bestille en billig varmepumpe, som er holdbar og tilpasset det danske klima. En luft til luft varmepumpe består a to dele: den ene del sidder uden for huset og den anden er placeret inde i huset. Disse 2 rør er forbundet med et mellemled. Den del, der sidder udenfor, sørger for at optage den varm luft, som får pumpens kølemiddel til at koge og fordampe. Derefter presses dampen gennem en kompressor, der hæver dampens temperatur og tryk. Den kondensator, der sidder inde i huset sørger for, at den varme luft bliver blæst inde i huset. Det er en smart måde at opvarme huset på.

En billig varmepumpe, der er holdbar og effektiv

Vi fører forskellige mærker som fx Invest Living, Gree og Panasonic. De har 3 til 5 års garanti og er tilpasset det danske klima. Filtrene på pumperne giver den sidegevinst, at luften bliver per automatik renset, fordi den konstant løber igennem pumpen. Man kan også bruge varmepumpen til køle med, hvis luften udenfor er meget varm om sommeren. Man skal bare være opmærksom på, at det kan være dyrere med hensyn til energiforbruget.

Hos Pedersen Installation kan vi hjælpe dig med at vælge en varmepumpe, der dækker dine behov. Hvis du også bestiller en elektriker her på hjemmesiden, kan vi også stå for monteringen. Vi er altid klar til at rykke ud.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk

Pedersen Installation er et autoriseret el-firma som er startet og drevet af Elinstallatør Rasmus Pedersen siden 2017.
CVR.: 40567283

Produkter

Kontakt

Skovbrynet 3, 9550 Mariager