Alarm til hjemmet sikrer din familie og dine værdier

Du har nu brug for at få installeret en alarm til hjemmet. Der kan være mange grunde til, at du nu overvejer det. Måske kender du til nogle i dit nabolag, som desværre har haft indbrud for nylig. Det er jo en forfærdelig oplevelse, der kan have en traumatisk effekt på hele familien. Du vil gerne sikre din familie og dine værdier. Hos Pedersen Installation forstår vi dine bekymringer og vil gerne hjælpe. Du føler nok, at truslen om indbrud er rykket tættere på, og det giver en uhyggelig følelse af utryghed. Pedersen Installation tilbyder alarm til hjemmet, som sender alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse). På den måde kan du tage på ferie med en følelse af, at du stadig kan holde øje med dit hjem.

Hos Pedersen Installation kan du købe en alarm til hjemmet og få den monteret af en dygtig elektriker. Vi leverer alarmsystemer til privat og erhverv i Aarhus (Århus), Randers, Østjylland, Aalborg og resten af Nordjylland. Vi har i tidens løb hjulpet vores kunder med at sikre deres bolig og virksomhed ved at installere alarmsystemer, der formindsker risikoen for at blive udsat for indbrud. Et dansk alarmselskab har regnet sig frem til, at der er 73% mindre risiko for indbrud, hvis man har fået installeret en alarm. Det er derfor tydeligt, at det gør en stor forskel at få installeret en alarm som forebyggelse.

Alarm til hjemmet og erhverv

Pedersen Installation tilbyder mange sikkerhedsløsninger til både erhvervs- og privatkunder. Her på hjemmesiden kan du bestille et af vores alarmsystemer. Vi har valgt AJAX som primær leverandør, fordi deres sikkerhedsløsninger er stabile og pålidelige. Vi står gerne for installationen af tyverialarmer og alarmsystemer. Men vi kan også guide dig, når du skal afgøre, hvad for en alarm til hjemmet eller et alarmsystem til din virksomhed, er den helt rigtige. For os er det vigtigt, at du vælger et system, der passer til omstændighederne i dit hus eller firma. Vi kan guide dig og give sparring, så du træffer en fornuftig beslutning. Er du i tvivl, kan vi altid komme forbi og foretage et sikkerhedstjek med henblik på at finde frem til sårbare steder. Du er altid velkommen til at ringe til os.

Bestil elektriker her på hjemmesiden eller ring til Pedersen Installation i dag på tlf.:+ 45 51 26 17 80 og. Du må også gerne skrive til os på mail: info@insta-el.dk

Pedersen Installation er et autoriseret el-firma som er startet og drevet af Elinstallatør Rasmus Pedersen siden 2017.
CVR.: 40567283

Produkter

Kontakt

Skovbrynet 3, 9550 Mariager